Dag scheidsrechters, trainers en coaches van DVC’26,

Sinds juni heb ik, Jeroen van Alst, van Ingmar van IJzendoorn de taak van Scheidsrechterscoördinator overgenomen en volg daar momenteel een cursus voor bij de KNVB. Het uiteindelijke doel is om binnen DVC’26 een scheidsrechtersorganisatie te creëren waarbij we erin slagen om tijdig aan de vraag te voldoen. Maar dit kan ik natuurlijk niet alleen. Ik heb daarbij hulp en ondersteuning nodig vanuit de wedstrijdsecretariaten, maar vooral ook van scheidsrechters met de nodige ervaring.

Wat is er voor jullie belangrijk, wat zijn belangrijke aandachtspunten? Staan jullie achter dit initiatief en de daarbij horende gedachten? Graag nodig ik jullie uit om op 1 februari 2020, aanvang 10.00 uur, hierover te ‘brainstormen’. Hoe zou het scheidsrechtersbeleid van DVC’26 ingevuld moeten worden? Ervaring uit ‘het veld’ is hier van groot belang. Jullie hebben de ervaring en zeker ook voldoende tips die nodig zijn om te komen tot een goede scheidsrechtersorganisatie en om zaken aan te kaarten.

Ik hoop dat jullie van deze uitnodiging gebruik zullen maken. Heb je nu al tips, dan mag je die mij natuurlijk nu ook al toesturen. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, laat het mij dan even weten. In beide gevallen graag via een privé-app op 06-21538722 of per e-mail naar jeroenvanalst@live.nl.

Graag tot 1 februari!

Groet,
Jeroen van Alst
Scheidsrechterscoördinator

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta