Ben jij club-betrokken en vind je duidelijke communicatie belangrijk? Lees dan snel verder!

De Communicatiecommissie van DVC’26 wil ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte kan zijn van wat er reilt en zeilt binnen de club. Omdat we een grote vereniging zijn met jonge en oude spelers, niet-spelende leden, donateurs, supporters en sponsoren is het een aardige klus om iedereen op een goede manier van informatie te voorzien.

Media
De Communicatiecommissie kan de leden en anderen bereiken via nieuwsbrieven, de website, DVC’26.tv (op de tv buiten en in de kantine) en via Instagram, Facebook, Twitter, YouTube en WhatsApp. Dit vraagt om commissieleden die handig en creatief met multimedia kunnen omgaan.

Op maat
Oudere leden zijn over het algemeen blij met een nieuwsbrief, een e-mail en de website. Voor jongere leden mag het wat flitsender en sneller. Daarom vindt de Communicatiecommissie het belangrijk ook jongeren uit te nodigen mee te werken aan een goede communicatie. En dat kan op een heel flexibele manier.

Hoe kun je jouw bijdrage leveren voor goede informatievoorziening?
Er zijn verschillende mogelijkheden om een steentje bij te dragen. En je kunt het ook samen doen met een vriend(in) of een groepje.

Voorbeelden:

  1. Een vaste rubriek vullen: bijvoorbeeld 1x per maand
  2. Een foto/videocollage maken van een activiteit of wedstrijd
  3. Een speciale nieuwsbrief samenstellen
  4. YouTube-filmpjes maken

Alle ideeën die de communicatie verbeteren of leuker, boeiender maken zijn welkom!

Nut
Als je interesse hebt om mee te doen, heeft het nut voor jezelf, voor de club en misschien voor je school. Want daarvoor zou je deze vrijwilligersactiviteit voor je portfolio kunnen gebruiken.

De mensen die nu in de Communicatiecommissie zitten, zijn altijd bereid om met je/jullie mee te denken.

Voor contact kun je terecht bij Alex Steg of Annet Lammers
via communicatie@dvc26.nl.

 

Om een kaderrol bij DVC’26 te kunnen vervullen dient men lid te zijn/worden van de vereniging. DVC’26 biedt de mogelijkheid om kosteloos lid te zijn als men een kaderrol vervult. Bij het invullen van een kaderrol wordt tevens een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), functieaspect 08*, gevraagd. Na aanmelden als lid van DVC’26 kan men via DVC’26 kosteloos een VOG aanvragen. Informatie hierover via jeugdzaken@dvc26.nl

* personen: het werken met minderjarigen bij een sportvereniging.

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta