De laatste tijd zijn er veel nieuwe ontwikkelingen binnen het amateurvoetbal. Van de jongste jeugd tot de oudste veteranen probeert de KNVB ‘voetbal op maat’ te organiseren. Eén van de nieuwste voetbalactiviteiten is het 35+ voetbal.

Vrijdagavond

DVC’26 wil graag het 35+ voor mannen van de grond krijgen. Bij dit 7 tegen 7 voetbal spelen de teams op een half veld met als belangrijkste doel: lol in het spelletje voor iedereen die nog graag een balletje trapt. Dit kan in de vorm van een toernooi, een voor- en najaar-reeks (steeds op vrijdagavond) of wedstrijden in competitieverband (wekelijks op zaterdag en zondag).

Aangepaste regels

De spelers zijn 35 of ouder. Er wordt geen dispensatie verleend. Men mag onbeperkt wisselen. De buitenspelregel vervalt. Slidings zijn niet meer aan de orde. En… ook een KNVB-lid van een andere vereniging mag jouw team aanvullen. Die krijgt een dubbele speelgerechtigheid. Handig als je een vriendenteam wilt starten!

De bal blijft rollen…

DVC’26 heeft al een team vrouwen 30+, drie teams mannen 45+. Zij spelen op vrijdagavond. Door een uitbreiding met 35+ voetbal wil de club ook de 35-plusser gelegenheid bieden recreatief te spelen tegen leeftijdgenoten. Qua trainingsavond zijn er verschillende mogelijkheden. De competitiewedstrijden zijn één keer per drie weken in een poule van 4 of 5 teams.

Interesse? Neem contact op via voetbal3545@dvc26.nl.

Voor meer info: www.knvb.nl/doe-mee/voetbalvormen/7×7/mannen

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta