De KNVB heeft samen met Sportlink de Voetbal.nl-app ontwikkeld. Veel leden van DVC’26 gebruiken de app al. Via hun telefoon zijn ze altijd op de hoogte van het laatste nieuws over wedstrijdprogramma’s, officials, standen, locaties van sportparken. Kortom, alle informatie met betrekking tot wedstrijden van hun team. Ook kunnen ze andere teams toevoegen en volgen hoe hun vrienden en vriendinnen presteren.

Daarnaast kunnen spelers binnen hun eigen team informatie delen over aanwezigheid op trainingen of bij wedstrijden. Via het tabblad ‘auto’ kan het vervoer naar wedstrijden eenvoudig worden afgestemd. De app is daarom ook erg handig voor ouders van spelers. En misschien zelfs voor opa’s en oma’s die hun voetballende kleinkinderen willen volgen.

Eigen team- en wedstrijdinfo

De wedstrijden van alle teams zijn te vinden in de Voetbal.nl-app. Voor eigen team- en wedstrijdinfo dien je je te registreren en in te loggen met het e-mailadres je zoals geregistreerd bent in Sportlink (opgave bij inschrijving).

De Voetbal.nl-app is te vinden in de AppleStore en PlayStore. Voetbal.nl is ook te raadplegen via www.voetbal.nl/profiel/overzicht

Privacy-instellingen

Waarom kan ik de gegevens van mijn kind niet wijzigen? Ik zie maar 1 van mijn kinderen in de app? Hoe kan ik mijn profielfoto weergeven in de app en op de website? Dit zijn veelgehoorde vragen die verband houden met de privacy-instellingen in de Voetbal.nl-app en de ledenadministratie van de vereniging. Deze video legt het precies uit.

Meer weten?

Op zoek naar uitleg over de Voetbal.nl-app? Bezoek dan deze website van Sportlink voor meer informatie.

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta