Er zijn veel onderwerpen die wij als Algemeen Bestuur van DVC’26 met u willen delen. In deze column zullen wij u meenemen in een aantal ontwikkelingen binnen DVC’26. In de nieuwsbrieven zullen wij u de komende maanden nog verder meenemen in de zaken die belangrijk zijn binnen onze vereniging.

Communicatie

De communicatie naar de leden is een wezenlijk onderdeel binnen de vereniging. De snelheid waarmee tegenwoordig het nieuws wordt verspreid, betekent ook binnen de vereniging een omschakeling. Het bestuur heeft samen met een aantal mensen binnen de vereniging laten informeren over verschillende mogelijkheden van communicatie. Uiteindelijk hebben wij de keuze gemaakt om de basis te leggen met een nieuwe website die gekoppeld is met allerlei informatie over voetbal vanuit de KNVB. Daarnaast biedt de website ons de mogelijkheid om op een frisse wijze de vereniging te presenteren. De combinatie van website, app, nieuwsbrieven en alle vormen van digitale communicatie geeft het ons de mogelijkheid u te informeren. Naast deze hulpmiddelen zijn er natuurlijk ook mensen nodig om dit te beheren. De keuze om dit in samenwerking met onze sponsor ContentXperience en enkele vrijwilligers op te pakken lijkt ons de juiste keuze.

Samenwerking met Sprinkhanen

Afgelopen seizoen is er veel aandacht geweest voor het onderzoek in de samenwerking met VV Sprinkhanen. Het onderzoek door de Fusiebegeleidingscommissie is aangeboden aan het college. Op korte termijn zullen wij een reactie ontvangen op het onderzoek en het gesprek. In de Algemene Ledenvergadering (ALV) op 22 oktober aanstaande zullen wij u informeren over de status.

Project 2026

Tijdens de ALV zullen wij u tevens informeren over het Project 2026. In dit project nemen wij u mee in de stappen die wij als vereniging willen zetten op het gebied van voetbal, accommodatie en structuur. In dit project staat u als voetballer en sporter centraal. Waar is behoefte aan om het aanbod aan voetbal en/of sport te organiseren? Afgelopen jaren is het voetbalaanbod vergroot binnen de vereniging. Daarnaast zijn er nog een aantal vormen van voetbal waar achter de schermen gesprekken over lopen. Tijdens de ALV zullen wij dit met u delen.

Jeugdopleiding

De jeugdopleiding is en blijft het fundament van onze vereniging. Het investeren in onze jeugdopleiding zal meer en meer op de agenda komen. Het investeren in opleiding begint bij de jongste jeugd. In combinatie met de vernieuwde opzet van de KNVB, zullen wij in gaan zetten op extra mogelijkheden om de jeugdspelers en -speelsters te ontwikkelen. De extra techniektrainingen zijn uniek in de regio. Komende weken zult u meer informatie krijgen over deze extra trainingen.

Grasvelden zijn hersteld

Het seizoen is dit weekend begonnen voor alle teams. De grasvelden zijn voldoende hersteld van de droge en warme zomer. De extra periode heeft ons geholpen om de grasvelden weer op het gewenste niveau te krijgen.

We wensen iedereen veel plezier en heel veel succes in de competitie!

Sportieve groet,
Bas Strijbosch
voorzitter@dvc26.nl 

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta