Na de presentatie van vrijdagavond 3 juli hierbij de conceptindeling van onze O6 t/m O11 jeugdteams voor het seizoen 2020-2021.

Zoals u kunt zien, ontbreekt er voor een aantal teams nog (gedeeltelijk) kader. Mocht u interesse hebben om iets te betekenen hierin, dan verzoeken wij contact op te nemen met iemand van de TC of een e-mail te sturen naar coordinator13-19@dvc26.nl.

Voorlopige indeling jeugdteams O6 t/m O11 seizoen 2020-2021

De gepubliceerde conceptindeling is met de groots mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar we kunnen niet voorkomen dat er mogelijk toch nog iets niet juist genoteerd staat. Het kan zijn dat door nieuwe aanmeldingen in een bepaalde leeftijdscategorie overgegaan wordt tot het vormen van een nieuw team. Dit kan leiden tot een herziene indeling.

Voor eventuele vragen over de conceptindeling is er een spreekuur op maandag 13 juli. Hiervoor kunt een u een verzoek voor een gesprek aanvragen via coordinator13-19@dvc26.nl. Er wordt dan contact opgenomen voor een afspraak op 13 juli. Wel graag aangeven wat de reden is voor het gesprek.

Dringend verzoek zich bij vragen rechtstreeks tot leden van de TC te richten en niet via andere kanalen discussie over de indeling te voeren.

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta