Helaas niet het gewenste resultaat, maar het bestuur en de Business Club van DVC’26 willen graag hun dank uitspreken voor de overweldigende opkomst tijdens de wedstrijd DVC’26-Grol.

Ruim 3.500 supporters van Grol en DVC’26 zijn naar ons sportpark afgereisd om de kampioenswedstrijd te mogen meemaken. Het was een geweldige sfeer en ambiance. Helaas werd er met 1-2 verloren.

Wij willen onze speciale dank uitspreken naar de organisatie. In een week tijd deze sfeer en ambiance creëren toont grote klasse. Dit is mede gelukt door de hulp die wij hebben gekregen van hardwerkende vrijwilligers binnen onze club. Wij hebben het met zijn allen ‘samen’ gedaan.

Ook willen wij alle sponsoren bedanken die op welke mogelijke manier hebben bijgedragen om de organisatie rondom de wedstrijd te kunnen organiseren. Zonder jullie was dit niet gelukt. Dank jullie wel!

Aanstaande zondag speelt ons eerste elftal de eerste wedstrijd voor promotie naar de eerste klasse. De wedstrijd DVC’26-De Tukkers zal om 14.00 thuis, op Sportpark De Nevelhorst worden gespeeld.

Hopelijk tot zondag!

Sportieve groet,
Het bestuur en de Business Club van DVC’26

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta