DVC’26 doet weer mee aan de Grote Clubactie die op 24 september van start gaat. Uiteraard willen we zoveel mogelijk loten verkopen en hiermee geld ophalen om ons doel te bereiken.

De meeste lotenboekjes van Mini’s t/m onder 16 zijn door alle leiders al opgehaald. Mocht je ze nog niet in jouw bezit hebben, dan kan jouw leider ze ophalen in de Commissiekamer

Ons doel is om 8.000 euro op te halen voor de jeugdafdeling. Help mee dit doel te bereiken en laat iedereen weten dat jij loten verkoopt.

Dit jaar zetten gaan we ook weer online loten verkopen. Dit werkt heel makkelijk. Er zijn persoonlijke verkooppagina’s aangemaakt voor alle verkopende jeugdleden. Zo maak je de verkoop nog persoonlijker én leuker. Want dit jaar kun je ook zelf inloggen op je eigen verkooppagina. Gebruik daarvoor jouw persoonlijke QR-codesticker op het verkoopboekje.

Deel de clublink of je eigen link makkelijk via WhatsApp, social media of e-mail met je familie en vrienden. De koper selecteert vervolgens hoeveel loten hij wil kopen en na het invullen van zijn of haar gegevens ontvangt men per e-mail het lotnummer(s).

Alvast bedankt. Jouw inzet is goud waard. Veel succes!

Met vriendelijke groet,
De activiteitencommissie

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta