Tot en met 6 april is er in Nederland geen voetbal mogelijk vanwege het Coronavirus. Dat is ontzettend balen, maar ook heel erg logisch! Onze gezondheid is het allerbelangrijkste. Als vereniging vinden wij het superbelangrijk om verdere verspreiding tegen te gaan, vandaar dat wij het advies van de KNVB volgen.

Wij vinden het ook belangrijk dat al onze leden in beweging blijven gedurende deze periode. Beweging is namelijk ontzettend goed voor onze gezondheid. Alleen hoe doen we dat in het voetbal, terwijl er tot en met 6 april geen activiteiten meer mogen plaatsvinden?

Nou, door met z’n allen deze tien DVC’26 Thuisvoetbal Challenges te doen! Iedere dag staat er een andere challenge op het programma. Deze challenges doe je thuis om in beweging te blijven, jouw voetbal-skills te ontwikkelen en omdat het gewoon hartstikke leuk is!

 

Hoe werkt de Thuisvoetbal Challenge?

Doe allemaal iedere dag de challenge die op het programma staat (onderaan deze webpagina) en laat dit filmen. Stuur jouw filmpje door naar jouw trainer(s), leider en teamgenoten in de groepsapp van jouw team als bewijs en om elkaar uit te dagen. Het verzoek aan de trainers en leiders is om de leukste of beste drie filmpjes van de dag door te sturen naar communicatie@dvc26.nl. De leukste of beste filmpjes die we per dag vanuit alle teams binnen krijgen, komen de volgende dag op onze YouTube Playlist DVC’26 Thuisvoetbal Challenge en op onze social media te staan. Je kunt jouw filmpje zelf ook op Instagram zetten. Vergeet dan niet DVC’26 te taggen!

Het team dat aan het einde van de challenges het beste gepresteerd heeft (het dagelijks toesturen van de beste en leukste filmpjes), wint een mooie prijs! Deze prijs kunnen jullie uiteraard als team verzilveren, zodra het weer mogelijk is om als team bij elkaar te komen bij DVC’26.

Heel veel plezier en succes allemaal! Wij zien graag jullie filmpjes tegemoet!

YouTube Playlist: DVC’26 Thuisvoetbal Challenge

Sportieve groet,
Communicatie DVC’26

De challenges

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta