Op zaterdag 19 september aanstaande gaat de Grote Clubactie van start. Dit jaar neemt doet DVC’26 hier weer aan mee. De opbrengst komt geheel beschikbaar voor de jeugdafdeling. Afgelopen jaar is de opbrengst ten goede gekomen aan de jeugd: er zijn elf nieuwe doeltjes van 3x1m ingekocht en voor in totaal 24 doeltjes nieuwe netten.

DVC’26 wil de komende jaren blijven investeren in de jeugdafdeling. Niet alleen in materialen, maar ook in het opleiden van kader om voor alle jeugdteams ondersteuning te kunnen bieden van gediplomeerde trainers. De opbrengst van de Grote Clubactie komt dan ook geheel beschikbaar voor de jeugdafdeling.

Hoe werkt het?

  • Per team liggen er in de Commissiekamer enveloppen klaar. Er ligt tevens een intekenlijst om de naam van het kaderlid te vermelden wie de envelop heeft opgehaald.
  • Er zijn enkele extra boekjes beschikbaar voor de actieve verkopers.
  • De machtigingen kunnen ingeleverd worden in een brievenbus die in de Commissiekamer staat gedurende de verkoopperiode.
    80% van de opbrengst komt ten goede aan de jeugdafdeling. Steun deze actie! Wanneer ieder lid 1 lot afneemt, levert dat al snel ruim 3.000 euro op.
  • Zaterdag 19 september kan er direct begonnen worden met de verkoop van de loten.
  • Voor de 10 leden die de meeste loten verkopen stelt de vereniging een origineel DVC’26-shirt beschikbaar!
  • Verkoop loten aan ouders, opa’s en oma’s, verdere familie, buren en kennissen, collega’s etc. zodat er dit jaar nog meer loten dan vorig jaar verkocht worden! Afgelopen jaar heeft de actie +/- 2.300 euro opgeleverd.

Voor vragen over de Grote Clubactie kun je terecht bij voorzitter@dvc26.nl. Heel veel succes!

Instructievideo verkoopboekje
Dit filmpje laat simpel en snel zien hoe je met het verkoopboekje loten kunt verkopen. Wist je dat voor de actie van 2020 het verkoopboekje is vernieuwd? Kopers kunnen voortaan ook met hun telefoon een lot kopen via het verkoopboekje door de QR-code te scannen of de verkooplink te gebruiken.

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta