Misschien heb je het opgemerkt, want sinds januari van dit jaar is de Instagram van DVC’26 actiever dan eerst. Dat komt doordat we nu een eigen beheerder hebben voor ons Instagram-account: Geerte Vierwind. Instagram wordt nu, plat gezegd, op de schop genomen. Zo zijn er elke zondag story’s te zien, waaronder een story gericht op Heren 1. Je ziet hoe laat en waar ze moeten voetballen, wat de opstelling is en wat de uitslag is geworden. Ook zullen er vaker actuele en informatieve story’s te zien zijn.

Lekker actueel
Er zal dus meer gepost worden op ons Instagram-account. Zo zullen we berichten posten over samenwerkingen, artikelen in de krant, over nieuwe plannen van DVC’26, over leuke evenementen en gebeurtenissen bij teams. Want DVC’26 is meer dan alleen een voetbalclub. Er komen nog verschillende nieuwe dingen bij, die we allemaal gaan uitproberen, maar dat blijft nog geheim. Kortom, de Instagram-pagina van DVC’26 gaat dichterbij onze volgers komen.

Jouw inbreng ook op Insta?
Natuurlijk gaat dit niet allemaal vanzelf. Om meer input te krijgen en om jullie zelf ook aan het woord te laten, kun je zelf ideeën bedenken en naar ons toesturen. Heb jij iets interessants, informatiefs of een mooi verhaal (tekst, foto’s, video’s) wat gedeeld mag worden op onze eigen Instagram-pagina? Laat het weten via een DM of e-mail naar socialmedia@dvc26.nl.

Graag tot ziens op Insta!

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta