DVC’26 doet volgend seizoen mee aan de Grote Clubactie. Al meer dan 30 jaar steunt de Grote Clubactie het plaatselijke verenigingsleven. Elke vereniging, groot of klein, heeft geld nodig om door te kunnen gaan met haar activiteiten. Daarin ligt de kracht van de Grote Clubactie. 

Van de opbrengst van deze loterij gaat maar liefst 80% van de verkoopprijs direct naar de verkopende vereniging. De loten worden verkocht voor € 3,00 waarvan € 2,40 direct bestemd is voor de clubkas. Een deel daarvan zal ten goede komen aan de jeugd van DVC’26 en zal geïnvesteerd worden in trainingsattributen voor aantrekkelijkere trainingen voor de jongste jeugd.

Met het kopen van een lot steunt u niet alleen DVC’26 en haar jeugd, maar maakt u zelf ook kans op leuke prijzen. De jonge lotenverkopers worden extra gestimuleerd om op pad te gaan voor DVC’26. Onder de beste lotenverkopers worden namelijk verschillende prijzen verloot. Maar de grootste winnaar is natuurlijk DVC’26, want mede dankzij uw bijdrage blijft er een bloeiende voetbalvereniging bestaan in Didam. Dus staat er straks een jonge verkoper bij u aan de deur, stel hem of haar niet teleur.

De Grote Clubactie loopt van 14 september tot en met 10 december 2019. Te zijner tijd volgt meer informatie over de komende Grote Clubactie. Wilt u meer weten, kijk dan op www.clubactie.nl.

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta