Maandag 21 oktober jl. zijn er tijdens de Algemene Ledenvergadering een groot aantal jubilarissen gehuldigd binnen DVC’26. DVC’26 is op weg naar het 100-jarig bestaan en in ons ledenbestand zijn veel leden met een langdurig lidmaatschap. Ook tijdens de Algemene Ledenvergadering zijn er enkele leden gehuldigd met 40, 50 en 70 jaar lidmaatschap. Naast deze groep leden zijn er veel leden als 12,5 en 25 jaar lid van onze vereniging. Deze leden willen feliciteren met dit mooie jubileum.

Jubilarissen

Veertig jaar lid van onze vereniging waren dit jaar Emiel Godschalk en Marco Swenne. Beide jubilarissen zijn nog steeds actief binnen DVC’26. Emiel Godschalk als trainer/leider van een jeugdteam en Marco Swenne is nu voorzitter van DVC’26. Wij feliciteren Emiel en Marco met dit jubileum.

Vijftig jaar lid van onze vereniging waren dit jaar Heinrich Welling, Gerrie de Reus, Henk Kummeling, Tonnie Wolf, Mart Hendriks, Frank Gesthuizen en Jo Bolk. Deze jubilarissen hebben allen een belangrijke bijdrage gehad in waar wij nu als vereniging staan. Mart Hendriksen en Henk Kummeling als spelers in verschillende teams. Henk is ook vaak nog als toeschouwer te zien bij DVC’26. Heinrich Welling, zoon van oud-voorzitter Jan Welling, is ook oud-speler van onze club. Nu bekend van o.a. de loting van de bekerwedstrijden. Gerrie de Reus is oud-speler maar tevens ook zeer actief kaderlid geweest binnen verschillende functies. Jo Bolk en Tonnie Wolf zijn beide zeer actieve bestuurders geweest binnen DVC’26, zij hebben mede zorggedragen voor belangrijke ontwikkelingen binnen onze club. Frank Gesthuizen is oud-speler maar ook al ruim vijftien jaar hoofdsponsor van DVC’26. Wij feliciteren deze jubilarissen met dit jubileum.

Zeventig jaar lid van onze vereniging zijn Frans de Reus en Hein Welling. Hein Welling, oud-directeur van Welling Bouw, is al vele jaren actief als sponsor van onze vereniging. De familie Welling heeft door de jaren heen een zeer belangrijke rol gespeeld binnen onze vereniging. Denk hierbij aan de bouw van de tribune en natuurlijk onze Sporthal. Dit heeft DVC’26 nooit kunnen realiseren zonder de hulp van Welling Bouw. Frans de Reus is oud-speler van DVC’26 en op dit moment betrokken bij de vrijdagploeg van DVC’26. Frans de Reus is zijn hele leven betrokken geweest bij DVC’26. Ook familie De Reus is een zeer bekende naar binnen onze vereniging. Vele hebben op hoog niveau gespeeld. Het is zeer bijzonder dat leden zoals Frans de Reus nog steeds actief zijn binnen onze vereniging. Wij feliciteren Hein en Frans met dit bijzondere jubileum.

Lid van Verdienste

Naast deze jubilarissen hebben we tijdens de Algemene Ledenvergadering enkele leden gehuldigd als Lid van Verdienste. Fabian Mom, Renato Boekhorst, Paul Tomassen, Jan Lammers en Theo van den Berg. Fabian, Renato, Paul en Jan Lammers hebben we benoemd tot Lid van Verdienste voor alle werkzaamheden die zij hebben verricht op voetbaltechnisch gebied in de afgelopen jaren. Ze zijn allemaal al ruim twintig jaar betrokken bij het voetbaltechnische gedeelte. Fabian en Renato hebben veel teams getraind en begeleid. Vol overgave om de jeugd te laten groeien in ontwikkeling. Zij hebben altijd de verantwoordelijkheid gepakt om zaken op te pakken binnen onze vereniging. Zeker op momenten wanneer anderen het laten afweten kunnen wij een beroep doen op deze beide heren. Ze zijn natuurlijk zelf ook oud-speler van DVC’26. Jan Lammers is oud-speler, oud-trainer van DVC’26. Daarnaast is Jan al vele jaren betrokken bij de technische commissie van DVC’26. Ook is Jan voor velen van ons een zeer prettige sparringpartner op voetbaltechnisch gebied. Jan staat altijd klaar voor DVC’26. Op dit moment verzorgt Jan samen met Renato en Fabian de technische invulling voor de JO19-1, Heren 1 en Heren 2. Paul Tomassen is jaren actief geweest als bestuurslid technische zaken in het bestuur. Daarnaast heeft Paul veel teams getraind en actief als coördinator voor de verschillende leeftijdscategorieën. Paul staat ook altijd klaar voor de vereniging op momenten dat we hulp nodig hebben. Wij danken Fabian, Renato, Jan en Paul voor alle werkzaamheden. Zij hebben dit meer dan verdiend.

Theo van den Berg is een vrijwilliger waar iedere vereniging jaloers op is. Theo heeft een zeer indrukwekkende staat van dienst binnen onze vereniging. Van speler, trainer, leider, scheidsrechter, zaterdagdienst tot aan de vrijdagploeg. Theo brengt heel veel uren door bij DVC’26. Zeker op de zaterdag als hij diverse wedstrijden aan het fluiten is. Veel teams vragen of Theo de wedstrijd kan fluiten. Wij danken Theo voor zijn bijdrage aan de vereniging.

Erelid

Aan het eind van de Algemene Ledenvergadering is Bas Strijbosch benoemd tot Erelid. Bas is 6 jaar voorzitter geweest en daarnaast betrokken geweest bij de Jeugd- en Sponsorcommissie. Daarnaast is hij trainer/leider geweest van diverse jeugdteams. Zijn motto voor DVC’26 was altijd er moet ‘reuring’ zijn bij DVC’26. Van jong tot oud. Wij danken Bas en familie voor de bijdrage aan DVC’26.

Naast het afscheid van Bas Strijbosch als voorzitter hebben we Marco Swenne mogen verwelkomen als nieuwe voorzitter. Wij wensen Marco veel succes bij het uitoefenen van deze functie.

Bestuur DVC’26

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta