DVC’26 doet weer mee aan de Grote Clubactie die op 18 september van start gaat. Uiteraard willen we zoveel mogelijk loten verkopen en hiermee geld ophalen om ons doel te bereiken.

De meeste lotenboekjes zijn door alle leiders al opgehaald. Mocht je ze nog niet in jouw bezit hebben, dan kun je ze nog op maandag 20 september en dinsdag 21 september tussen 18:30 en 19:30 uur ophalen bij de commissiekamer van DVC’26.

Ons doel voor dit jaar is een nieuwe tractor voor het onderhoud van de velden. Help mee dit doel te bereiken en laat iedereen weten dat jij loten verkoopt.

Online verkoop

Dit jaar zetten gaan we ook weer online loten verkopen. Dit werkt heel makkelijk. Er zijn persoonlijke verkooppagina’s aangemaakt voor alle verkopende jeugdleden. Zo maak je de verkoop nog persoonlijker én leuker. Want dit jaar kun je ook zelf inloggen op je eigen verkooppagina. Gebruik daarvoor jouw persoonlijke QR-codesticker op het verkoopboekje.

Deel de clublink of je eigen link makkelijk via WhatsApp, social media of e-mail met je familie en vrienden. De koper selecteert vervolgens hoeveel loten hij wil kopen en na het invullen van zijn of haar gegevens ontvangt men per e-mail het lotnummer(s).

Alvast bedankt. Jouw inzet is goud waard. Veel succes!

Met vriendelijke groet,
De activiteitencommissie

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta