Op zaterdag 14 september aanstaande gaat de Grote Clubactie van start. Dit jaar neemt ook DVC’26 hieraan deel. De opbrengst komt geheel beschikbaar voor de jeugdafdeling.

DVC’26 wil de komende jaren flink gaan investeren in de jeugdafdeling. Niet alleen in materialen maar ook in het opleiden van kader om voor alle jeugdteams ondersteuning te kunnen bieden van gediplomeerde trainers. Deze trainers zijn verbonden aan de vereniging en zullen door de gehele jeugdafdeling. De jeugd altijd al een belangrijke rol binnen de vereniging. De opbrengst van de Grote Clubactie komt geheel beschikbaar voor de jeugdafdeling.

DVC’26 heeft enkele jaren niet deelgenomen aan dergelijke acties. Juist deze acties zijn bedoeld om de verenigingen te ondersteunen voor de verdere uitbouw van activiteiten. Wij stellen het dan ook bijzonder op prijs om maximaal deze loten te verkopen.

Op dinsdag 10, woensdag 11 en donderdag 12 september liggen de boekjes klaar voor alle teams, jeugd en senioren, bij DVC’26 om op te halen. Alle teams zijn verplicht deel te nemen aan de actie.

Hoe werkt het?

  • Per team liggen er in de Commissiekamer enveloppen klaar. Er ligt tevens een intekenlijst om de naam van het kaderlid te vermelden wie de envelop heeft opgehaald.
  • Er zijn enkele extra boekjes beschikbaar voor de actieve verkopers.
  • De machtigingen kunnen ingeleverd worden in een brievenbus die in de Commissiekamer staat gedurende de verkoopperiode.
  • 80% van de opbrengst komt ten goede aan de vereniging. Steun deze actie.
  • Zaterdag 14 september kan er direct begonnen worden met de verkoop van de loten.
  • Voor de 10 leden die de meeste loten verkopen stelt de vereniging een origineel DVC’26-shirt beschikbaar!

Voor vragen over de Grote Clubactie kunt u terecht bij voorzitter@dvc26.nl

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta