DVC’26 is genomineerd voor de Verkiezing Club van het Jaar. Onze club maakt daarmee kans op de titel in de gemeente Montferland, de provincie Gelderland en misschien wel de landelijke titel.

Het is een uitdagend jaar geweest voor alle sportclubs en cultuurverengingen. Desondanks was de veerkracht groter dan ooit en namen veel clubs mooie initiatieven om de verbondenheid met de leden en de buurt te behouden. Zet DVC’26 in de schijnwerpers en stem voor onze club s als Club van het Jaar.

Hoe werkt het?

Jullie kunnen tot 24 mei op DVC’26 stemmen via www.clubvanhetjaar.nl/#did7615. Communiceer deze link met andere leden, vrienden, familie en achterban om zoveel mogelijk stemmen te werven. De jury kiest vervolgens per provincie uit de top 5 van gemeentewinnaars (top 5 op basis van het aantal stemmen) de provinciewinnaar. In deze fase gaat het om de opgegeven motivatie waarom jouw club ‘Club van het Jaar’ zou moeten worden.

Al het nieuws rondom de verkiezing kun je ook volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Gebruik de hashtag #clubvanhetjaar zodat wij ook jullie mooie uitingen kunnen volgen.

Alvast bedankt voor jullie stem op DVC’26!

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta