Het voetbal blijft in ontwikkeling. Niet alleen op het veld en in de zaal of bij de jeugd en senioren, ook op digitaal gebied is er veel nieuws.

De KNVB heeft in samenwerking met Sportlink een uitgebreid digitaal systeem opgetuigd, waardoor wedstrijdsecretariaten via Sportlink.nl en leden en supporters via Voetbal.nl altijd de laatste info kunnen invoeren en vinden met betrekking tot te spelen wedstrijden, wedstrijdleiding, kleedkamerindeling, afgelastingen, standen en noem maar op. Daarbij heeft ieder team een eigen ‘plek’ om informatie over team en trainingen te delen.

Omdat de Sportlink-systemen gekoppeld zijn, was het nodig de website van DVC’26 hiervoor klaar te maken. Dat had gekund via een kant-en-klaar pakket van Sportlink. Toch heeft het bestuur het aanbod aangenomen van sponsor ContentXperience om een nieuwe site te bouwen en te beheren die technisch aan alle digitale eisen voldoet.

En nu is het dan zover: de nieuwe website www.dvc26.nl is in de lucht! Wij denken dat de nieuwe website door de frisse vormgeving en de duidelijke opzet een mooi visitekaartje voor de club is.

Heb je vragen of opmerkingen, stuur dan een berichtje naar communicatie@dvc26.nl. Jouw feedback is van harte welkom!

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta