Na jaren is een lang gekoesterde wens van DVC’26 in vervulling gaan met ondersteuning van de Nevelhorsttoernooi Commissie. Vanaf 1 oktober 2020 kunnen wedstrijden, trainingen en andere activiteiten op veld 1 namelijk opgenomen, gestreamd en geanalyseerd worden, indien spelers en trainers dit graag willen.

Met de software van Usportfor kan DVC’26 nu de wedstrijden en trainingen op het hoofdveld (veld 1) geheel automatisch opnemen. De opnames kunnen gebruikt worden voor spelverbetering en voor videoanalyse. Ook het live uitzenden (streamen) van wedstrijden behoort tot de mogelijkheden. Op deze manier kunnen spelers en trainers van DVC’26, maar ook familie, sponsors en fans van de club via hun laptop, tablet of smartphone genieten van de wedstrijden van DVC’26.

Wedstrijden analyseren

De automatische camera volgt alle veldspelers en geeft een uitstekend overzicht van het spelbeeld en het positiespel. Door gebruik te maken van de annotatietool in de Usportfor-software, kunnen trainers de belangrijkste momenten uit een wedstrijd highlighten voor wedstrijdevaluaties en besprekingen.

Trainers die meer informatie willen over de analysemogelijkheden, kunnen hierover contact opnemen met de Technische Commissie van DVC’26 via technischezaken@dvc26.nl.

Kijk DVC’26-TV

DVC’26-TV is te bekijken via www.dvc26.nl/dvc26-tv. Ook op de website van Usportfor is DVC’26-TV terug te vinden: www.usportfor.com/club-tv/dvc-26. Er is zelfs een Usportfor-app te downloaden in de bekende app-stores van Google en Apple.

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta