Op zondag 27 september vond voorafgaand aan de wedstrijd DVC’26 – DCS de ondertekening van diverse sponsorcontracten plaats. Er waren drie nieuwe contractsponsoren en drie kledingsponsoren aanwezig.

Sponsoren

Hoornstra Bouw
Dit inmiddels gerenommeerde familiebedrijf is begonnen als een bescheiden aannemersbedrijf op het gebied van infrastructuur, Hoornstra Infrabouw. In de loop van de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een erkend regionaal aannemersbedrijf. Naast het aanleggen van infrastructuur voor de overheid is Hoornstra ook een veelgevraagde partij bij nieuwbouw, utiliteitsbouw en verbouw, renovatie en onderhoud van bedrijfsmatige panden.


Ondertekening contract door mevrouw Monique Ter Voert van Hoornstra Bouw

Isolatieshop
Isolatieshop is in 2010 gestart vanaf bedrijventerrein Hengelder. Bij Isolatieshop is alles te bestellen op het gebied van isolatie: muurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie, kruipruimte-isolatie en houtskeletbouw-isolatie. Dit voor zowel particulieren als bedrijven.


Ondertekening van contract door de heren Tim van Haaren en Martijn Aaldering

Rentema
Rentema Adviesbureau Installatietechniek is actief in diverse sectoren. Dit zijn onderwijs, gezondheidszorg, kantoren, industrie/utiliteit, sport/cultuur en overige diensten. Rentema geeft advies in alle soorten installaties, gebouwbeheerssystemen, duurzame energie en, meer vanaf bedrijventerrein Kollenburg.


Ondertekening van contract door Alex Rentema en Peter Struker

Bouwhuysch
Bouwhuysch levert elke dag een club fantastische ingenieurs aan de beste bedrijven in wegen, water en beton, o.a. aan het doortrekken van de A15 naar de A12. Ingenieurs werken onder één contract bij alle toonaangevende aannemers, ingenieursbureaus en overheidsinstanties van Nederland. Waar ze met trainees en starters de koers van hun carrière bepalen, daar helpen ze ervaren ingenieurs aan hun nieuwe uitdaging.

Kledingsponsoren


Op de foto Geert Wiendels van AVDD, bedrijf op het gebied van Safety en Security.


Op de foto Edwin van Vugt van SPO management, specialist op het gebied van bouwondersteuning. Ook sponsor van deze kleding voor JO13-1 is marketingbureau ContentXperience.


Op de foto Marco van Lanen met het shirt voor JO15-5 van Stichting Hartekind.

Ook het team van JO19-3 kreeg nieuwe shirts van drie sponsoren te weten: Rompelaar Installatiebedrijf, FourCars en Niek Jansen Mode.

Wilt u meer informatie over sponsoring bij DVC’26 neem dan contact op met sponsorcommissie@dvc26.nl.

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta