DVC’26 zoekt voor het seizoen 2020-2021 een teammanager en een grensrechter voor het eerste herenelftal.

Teammanager

Als teammanager van Heren 1 ben je contactpersoon voor de spelers van het elftal voor niet-voetbaltechnische aangelegenheden. Bovendien ben je verantwoordelijk voor randzaken, zoals het informeren van spelers rondom wedstrijd- en trainingsinformatie, kleding, het samenstellen van de spelersraad en materialen.

De teammanager heeft tevens een representatieve rol. Voor de thuiswedstrijden ontvang je de begeleiding van de tegenstander en eventueel de scheidsrechter. Ook ben je verantwoordelijk voor het (correct) invullen van de digitale wedstrijdformulieren.

Periodiek heb je een formeel overleg met de Technische Commissie, trainer en de staf van het eerste elftal. Om taken goed uit te kunnen voeren, is het noodzakelijk dat de teammanager goed communiceert en samenwerkt met de trainer en dat hij zich goed op de hoogte stelt van wat er leeft onder de spelers.

Grensrechter

Ook de grensrechter van DVC’26 Heren 1 maakt onderdeel uit van de staf van het eerste elftal. Als grensrechter heb je een representatieve houding en een professionele uitstraling. Je hebt goede kennis van voetbalspelregels. Je hebt een bepalende rol in het spel. Er wordt van je verwacht dat je de scheidsrechter assisteert tijdens de wedstrijd. De grensrechter is soms de enige die iets heeft waargenomen, dus er wordt verwacht dat je op een goede manier samenwerkt met de scheidsrechter.

Heb je interesse in de rol van teammanager of van grensrechter bij het eerste elftal van DVC’26, stuur dan een e-mail met korte motivatie naar Bjorn Aaldering (bestuurslid Technische zaken) via technischezaken@dvc26.nl.

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta