Het 1e heeft weer een teammanager. Het is Wilfried Kersten uit Zevenaar. Wilfried heeft veel ervaring als teammanager; opgedaan bij DCS. Hij voetbalde eerst bij Meddo en sinds 1984 bij DCS, waar hij via de A-junioren in het 3e kwam. Het 11e, een vriendenteam, was zijn laatste elftal.

Na zijn actieve voetbaljaren bleef Wilfried andere activiteiten doen bij de club in Zevenaar. Vooral het verzorgen van allerhand noodzakelijke regeldingen rond elftallen gaat hem goed af. Hij heeft er zichtbaar plezier in.

Bij DCS was Wilfried, naast teammanager bij het 1e elftal, ook druk voor het 2e en zelfs voor de dames en A1. Sinds kort doet hij deze nodige en nuttige werkzaamheden voor DVC’26 Heren 1. “Daardoor kan iedereen binnen de elftalbegeleiding zich richten op de eigen taken en verantwoordelijkheden.”

Kersten kwam naar DVC’26 op verzoek van de huidige trainer Kevin Jeurissen en van de trainer voor het nieuwe seizoen Willem Mulderij. Wilfried hoefde er niet lang over na te denken en na een gesprek met het DVC-bestuur was hij helemaal om. Wilfried ervaart de sfeer bij DVC’26 als heel prettig.

Op de vraag waar hij niet zo goed in is, zei Wilfried Kersten: “Digitale zaken, zoals het digitaal invullen van het wedstrijdformulier, vind ik nog lastig. Daar moet iemand me nog even op inwerken.”

Als club hopen we dat Wilfried het lange tijd naar zijn zin zal hebben op De Nevelhorst en dat de club, en met name het 1e, lang profijt mag hebben van zijn kwaliteiten en inzet!

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta