Beste mensen,

Er zijn diverse reacties geweest naar aanleiding van het bericht over de training op en om de krachtheuvel. Graag wil ik wat meer duidelijkheid geven, over wat ik met deze training voor ogen heb en wat er te verwachten is.

De training is voor een iedereen mogelijk; je moet alleen kunnen wandelen. Alles wat meer mogelijk is, zal de intensiteit van de oefeningen verhogen. In vijf kwartier op een vooral leuke manier bewegen en gebruikmaken van alle spiergroepen zal de conditie, balans, coördinatie, lenigheid en kracht ten goede komen.

Na de warming-up, die zowel op als naast de heuvel plaatsvindt, gaan we in een heuse bootcamp, individuele beweegvormen doen. We maken dan gebruik van allerlei hulpmiddelen zoals: elastiek, stok, jeu de boules-ballen, step, medicijnbal, ladder, hoedjes, evenwichtsbalk, en wat er zo nog meer
wordt aangeboden.

Als toetje trakteren we elkaar op een klein beweegspelletje waar we met een bal als speelmiddel werken. Tot slot rekken, strekken en aan de koffie.

Hopelijk geeft deze informatie wat meer duidelijkheid en verhoogt het de drang om 25 augustus aanwezig te zijn om 9.30 uur bij de krachtheuvel op ons prachtige sportpark.

Groet,
Peter Aal

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta