Vanwege de vakantie en het mooie weer hebben veel DVC’ers gebruikgemaakt van het grote terras tussen de kantine en de sporthal. Vanwege corona hebben veel leden lang thuis gezeten en zijn zij blij een uitlaatklep te hebben op het terras van DVC’26. Echter, zien wij (bestuur) ook dat veel jeugdige leden alcohol nuttigen op het terras en/of in de kantine. De gemeente heeft DVC’26 in het verleden al enkele keren gewaarschuwd en het is wachten tot er een controle door de bijzondere opsporingsambtenaren (BOA) uitgevoerd gaat worden.

Leden onder de 18 jaar krijgen bij overtreding een boete van 400 euro per persoon en DVC’26 krijgt een boete van 4.000 euro. Dat is veel geld en zonde om dit geld onnodig te moeten betalen. Bij een volgende overtreding zal de kantine zelfs gesloten moeten worden.

Deze week wordt de kantine voor maximaal 30 personen ingericht en zullen er op het terras enkele tenten geplaatst worden. Iedereen wordt gevraagd om 1.5 meter afstand te houden en elkaar erop aan te spreken wanneer dit niet gebeurt. De woensdag- en donderdagavond en de zaterdag en zondag zijn bij uitstek ideaal om gezellig met het team op het terras plaats te nemen. De verwachting is dat dit nog een hele tijd nodig is, dus zaak om ervoor te zorgen dat het ook nog een hele tijd mag. De bal ligt bij jullie.

Het bestuur

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta