Zoals jullie al eerder hebben gelezen, heeft JO15-5 een sponsoractie op touw gezet om ook eens in een mooi tenue te kunnen spelen. En ze zijn daarin geslaagd, dankzij de inzet van speler Tijn van Lanen en zijn vader en trainer/leider Marco van Lanen. Binnen twee weken was het benodigde bedrag al bij elkaar. De actie verliep boven verwachting goed.

Een hele mooie bijkomstigheid is dat ook Stichting Hartekind profiteert van het goede initiatief van Tijn en zijn vader. De stichting die in 2008 is opgericht, maakt zich sterk voor de groeiende groep kinderen die met een hartafwijking worden geboren. Zij hebben zich als doel gesteld de overlevingskansen van deze kinderen te vergroten en de kwaliteit van hun leven te verbeteren. Hiervoor zijn meer onderzoeken nodig, waarvoor de stichting geld inzamelt. Dankzij de vele sponsors kon het elftal € 1.315 overhandigen aan dit goede doel. Cindy Boerstal, vrijwilligster van Stichting Hartekind en zoontje Noud namen het bedrag zaterdag 5 september in ontvangst.

Marco van Lanen: “Het was fijn dat we van DVC’26 alle medewerking kregen en dat Stichting Hartekind er ook van harte aan meewerkte. Ook de Stem van Montferland meldde zich voor een interview. Het artikel in de krant heeft zeker meegeholpen aan het succes.” Verder bedankte Marco alle aanwezige sponsoren, die zich op de tribune bij DVC’26 hadden verzameld.

JO15-5 en begeleiders: het was een goede actie!
Veel succes gewenst met jullie mooie nieuwe tenues!

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta