Met enige regelmaat worden er na trainingen en wedstrijden spullen gevonden in kleedkamers en rondom de velden van DVC’26. Tot voor kort was er niet echt een vaste plek waar gevonden spullen ingeleverd konden worden. Hier is nu verandering in gekomen. Gevonden spullen kunnen worden gedeponeerd in een mand die bij de ingang van het Wedstrijdsecretariaat staat.

Voorwerpen die na een week niet zijn afgehaald, worden opgeslagen en melding van gemaakt op de pagina ‘Gevonden voorwerpen’ van onze website. Deze is te bekijken via www.dvc26.nl/gevonden. Indien de eigenaar zich na een maand niet heeft gemeld, worden de spullen verzameld en ingeleverd bij een kledinginzamelingspunt zoals Kledingbank of Kringloopwinkel. Spullen die hier niet geschikt voor zijn, worden alsnog weggegooid. Zo voorkomen we dat er een te grote berg van gevonden voorwerpen ontstaat.

De gevonden voorwerpen kunnen tijdens wedstrijddagen afgehaald worden op het Wedstrijdsecretariaat. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het Wedstrijdsecretariaat.

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta