Gelukkig zijn de eerste voetbalactiviteiten weer gestart. De jeugd onder 12 mag weer lekker aan de bak. De oudere jeugdspelers kunnen zich uitleven met 1,5 meter-voetbal. En nu mogen zelfs de senioren het veld weer op, mits zij zich aan de regels houden…

Seizoen 2020/2021

Ondanks de coronacrisis gaan achter de schermen de voorbereidingen voor het nieuwe voetbalseizoen door, zoals het overleg over de teamindelingen. Daarbij wordt ook gekeken welke trainer volgend seizoen voor welke groep komt. En daar lopen we tegen een probleem aan: er zijn te weinig jeugdtrainers en assistent-trainers voor volgend seizoen. Met name voor teams binnen JO19, JO17 en JO15 zoeken wij dringend enthousiaste mensen die de trainingen willen verzorgen.

Hou DVC’26 in de lucht

Het is een noodkreet die we de laatste tijd vaak horen en vaker laten horen: zonder vrijwilligers kan DVC’26 niet draaien. Daarom doen we een dringend beroep op onze leden en ouders van spelers om de club te helpen. Meld je aan als trainer of assistent-trainer. Dat kan via onderstaande contactgegevens.

Coördinatie

Binnen de jeugdafdeling van DVC’26 zijn verschillende coördinatoren actief. Zij ondersteunen samen met hoofd jeugdopleiding de jeugdtrainers. Koen Egging voor JO6-JO9, Bert Egging doet J10-JO11, Bas Kaldenhoven regelt JO12-15, Jurgen Thijssen coördineert JO16-JO19. Marco van Lanen is algemeen coördinator van JO13-JO19. Bij de meiden is Wilco van Schriek de algemeen coördinator. Hij houdt zich tevens bezig met de meiden die bij de jongens voetballen. Janneke Harmsen coördineert MO15 en MO17.

Op deze pagina vind je de contactgegevens van onze coördinatoren.

Flexibel inzetbaar

Als je niet iedere week beschikbaar bent, maar wel een taak op je wilt nemen, kan er altijd gezocht worden naar een oplossing, zoals een duo-trainerschap.

Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met:

Namens de TC en de coördinatoren van de jeugd,

Björn Aaldering
Tel: 06-22227135
E-mail: bjornaaldering19@hotmail.com

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta