Afgelopen woensdag 17 oktober was het zover. Onder een stralende zon werd de Herfstinstuif voor kinderen van 3 tot 10 jaar bij DVC’26 gehouden. Vooraf beloofde het al een mooie middag te worden, want er hadden zich maar liefst 90 kinderen aangemeld. Een geweldige opkomst dus. En het mooie was: deze 90 kinderen waren er ook allemaal! Een lange rij vormde zich dan ook bij aanvang voor de tafel waar iedere deelnemer zich diende te melden.

Nadat alle deelnemers over de groepen waren verdeeld, was het tijd voor voetbal. De groepjes gingen een parcours af met allerlei leuke voetbaloefeningen. Van al dat voetballen in de zon kregen de kids natuurlijk dorst en daarom werden ze tussendoor getrakteerd op een lekker bekertje ranja. Na ruim een uur was de instuif weer ten einde en keerde iedereen moe maar voldaan met een appel en een verrassing weer huiswaarts.

De TC Onderbouw van DVC’26 kijkt terug op een geslaagde instuif en we hopen natuurlijk dat we de kinderen enthousiast hebben gemaakt voor het voetbal. Wij gaan in ieder geval op 1 mei 2019 een vervolg geven aan deze middag. Ook dan zal er een voetbalinstuif zijn in het kader van Sjors Sportief.

Zonder hulp was deze middag echter nooit van de grond gekomen. Speciaal willen we dan ook alle begeleiders van de groepen bedanken. Koen, Sven, Ties, Lukas, Luca, Huub, Ted, Hugo, Max, Wout, Ids, Lesley, Fleur en Merel: top dat jullie de kinderen een leuke middag hebben bezorgd! Verder ook een woord van dank richting Sjaak voor het openstellen van de kantine en Fruitkwekerij De Stokhorst voor het sponsoren van de lekkere appels.

Namens de TC Onderbouw,
Koen Egging, Wilco Idink, Paul Tomassen, Alex Steg en Barry van Wanrooij

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta