Dinsdag 30 april hebben wij het trieste bericht ontvangen dat Harm Stulp is overleden. Wij verliezen hiermee de grote animator van het meiden- en vrouwenvoetbal binnen DVC’26 en in de regio. Harm was tot voor kort ook speler van het 45+ voetbal op vrijdagavond. Ook was hij fanatiek supporter van zijn twee dochters die beiden ook bij DVC’26 spelen.

Harm heeft de afgelopen jaren het meiden- en vrouwenvoetbal op de kaart gezet binnen onze vereniging. Voor Harm was er geen verschil in jongens, meiden, vrouwen of heren. Ze waren voor hem binnen de club allemaal gelijk. Hetzelfde dacht hij over prestatief- en breedtesport.

De afgelopen jaren waren zeker niet altijd even makkelijk voor hem als coördinator binnen onze vereniging. Zeker in de periode van de indelingen, als er verschil van inzicht was over de indeling van de teams tussen de verschillende partijen. Harm ging discussies niet uit de weg.

Samenwerken met andere verenigingen om het meiden- en vrouwenvoetbal op een hoger plan te krijgen was voor hem een grote drijfveer. Harm heeft daar ook het nodige in bereikt.

Het gaat om de meiden en vrouwen, dat was zijn insteek. Wij moeten er zijn voor deze groep. Wij zijn als club trots op alles wat Harm voor DVC’26 heeft betekend. Wij verliezen in hem een groot voorbeeld voor velen. Wij zullen hem missen, maar zeker niet vergeten. Wij gaan verder met wat we met Harm hebben opgebouwd.

Wij wensen Annemieke, Heike, Famke en familie veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Bestuur DVC’26

Vanaf donderdagavond 2 mei is er de mogelijkheid om een condoleanceregister te tekenen in de kantine van DVC’26. 

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta