Afgelopen weekend bereikte ons het droeve bericht dat Jan Straver, ploeggenoot van ons Walking Football-team, op 72-jarige leeftijd is overleden.

Op de rouwkaart zijn de woorden van Jan treffend: “Het zit erop”, zegt Jan, “Ik heb een mooi leven gehad met Sannie, de kinderen en kleinkinderen. Maar als het leven niet meer jouw leven is, dan komt de tijd dat het einde goed is.”

Treffende woorden van een persoon die geliefd was binnen onze groep. Jan kwam kort na de oprichting in 2015 onze groep versterken. Zijn passies waren de wielersport, lid van TC De Liemers, en de voetbalsport. Elke maandagmorgen kon je op Jan rekenen, vakanties uitgezonderd, maar dan gaf Jan het even door dat hij met Sannie weer met de caravan op pad ging. Jan genoot ’s morgens, voorafgaand aan de training, van de sterke verhalen die tijdens het koffieleuten de ronde deden. Met zijn Brabants accent roerde hij ook geregeld zijn mondje, maar het liefst luisterde hij en zijn hele gezicht straalde dan.

Wij zullen hem missen, afgelopen maandag voorafgaand aan de training hebben wij Jan herdacht en uit respect een minuut stilte in acht genomen. Jan is niet meer, het leven gaat verder, maar we zullen hem blijven herinneren in onze maandagochtendbijeenkomsten en misschien kijkt hij van boven mee.

Het hele Walking Football-team wenst Sannie, Annette en Louis, Mark en Lieselot en de kleinkinderen Hendrik-Jan en Willem heel veel sterke bij het verlies van man, vader, schoonvader en opa.

Namens het Walking Football-team,
Chris Koenders

In memoriam Jan Straver

Vrijdag 1 februari bereikte ons het droevige bericht dat Jan Straver is overleden. Jan was sinds 2015 een vaste speler van het Walking Football-team bij DVC’26. Elke maandagochtend kon het team dan ook rekenen op Jan zijn aanwezigheid. Jan was een geliefd en graag geziene persoon binnen het team.

Een zeer gewaardeerd persoon die we zullen missen in het team en als verenigingsmens bij DVC’26.

Wij wensen Sannie, Annette en Louis, Mark en Lieselot en de kleinkinderen Hendrik-Jan en Willem veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Wij zullen Jan missen en blijven herdenken.
Bestuur DVC’26

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta