Met veel verdriet hebben wij kennis genomen van het plotseling overlijden van ons lid en scheidsrechter Kees van Zimmeren.

Kees was sinds 1956 lid van DVC’26 en heeft in zijn jonge jaren in verschillende elftallen gespeeld. Na zijn actieve voetbalcarrière heeft Kees op zaterdag en zondag zich verdienstelijk gemaakt als verenigingsscheidsrechter.

Helaas werd Kees de laatste twee jaar geplaagd door meerdere blessures en was hij genoodzaakt om wedstrijden als toeschouwer bij te wonen. Kees vroeg zich ondanks de blessures altijd af waarom hij geen wedstrijden toebedeeld had gekregen. Dat hem de nodige rust werd gegund dat kon Kees niet echt waarderen, hij was niet geblesseerd en kon gemakkelijk wedstrijden fluiten.

Daarnaast was Kees bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal een trouwe supporter, waarbij de spelers, maar ook de scheidsrechter kritisch werden gevolgd.

DVC ’26 is Kees zeer erkentelijk voor de inzet die hij al die jaren had voor onze vereniging. Wij zullen Kees blijven herinneren als een altijd positief ingesteld, vrolijk, en een rustig persoon en clubman die veel te vroeg is heen gegaan.

Onze gedachten gaan uit naar Annet, kinderen, kleinkinderen en verdere familieleden en wensen hen veel kracht en sterkte toe bij het verwerken van dit verlies

Leden en Bestuur DVC’26

Condoleances kunnen gestuurd worden naar het secretariaat van DVC’26: secretaris@dvc26.nl

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta