Het is al een tijdje traditie: de speciale clubavond op de eerste donderdag van de maand. Nu heeft Sjaak met zijn team weer iets nieuws bedacht. Op 5 maart kun je het meemaken.

Loterij
Op de eerste donderdag van de maand wordt het weer extra gezellig in de kantine. Met speciale biertjes voor mannen en vrouwen, lekkere hapjes en bij iedere consumptie een lot voor de loterij. Die vindt telkens plaats om 23 uur. De gelukkige winnaars gaan naar huis met een speciaal prijsje.

Biertjes
Op 5 maart staan de volgende speciale biertjes op het menu: Cornet, Duvel, Palm en voor de vrouwen schenken we de echte Rosé Max. De flesjes kosten € 2,95. De hapjes die geserveerd worden zijn gratis, evenals de lootjes. Dus reden genoeg om 5 maart gezellig aan te schuiven in het clubhuis.

Meer data
De volgende clubavonden zijn op donderdag 2 april en 7 mei. 2 april kan iedereen genieten van Urthel Saisonnière – De Molen of een lekkere koude Rosé Max. Ook is er een Veltins pub-quiz!
7 mei wordt een proeverij met La Chouffe Blonde, La Trappe Blonde of een Weihen Stephaner. Voor de dames is er wederom Rosé Max. Natuurlijk ontbreken de hapjes op deze avonden niet en krijgt iedereen bij elke consumptie weer lootjes voor de loterij.

Meimarkt
Zondag 3 mei, kermiszondag, wordt het feest in de kantine. Van 12:00 uur tot 19:30 uur kan er worden gehost en mee gezongen tijdens het optreden van een bekende DJ. Het feest wordt afgesloten met een grandioze verloting!

Sjaak en zijn medewerkers gaan er alles aan doen om van deze speciale gelegenheden een succes te maken.

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta