Alle voetballers en clubs zijn in afwachting van het verruimen van de coronamaatregelen voor de (voetbal)sport. Ze hopen zo snel mogelijk weer een wedstrijd te kunnen spelen. Ook de organisatie van de Liemers Corona Cup kan haast niet wachten tot ze het startsein voor het Liemerse toernooi mag geven. Iedereen staat in de startblokken.

De Liemers Corona Cup is het initiatief van Ron Olyslager, trainer bij DVV. Samen met Jan van der Wouw (sv Loo) en Edwin Hoogerdijk (DVC’26) organiseren zij deze Cup, waarbij Jan Lammers (DVC’26) de coördinatie op zich heeft genomen. In totaal doen er 17 Liemerse clubs mee.

Bij de meeste verenigingen heeft het trainingsgebeuren helemaal stilgelegen. Alleen de clubs met jonge spelers (O27) hebben de trainingen aangepast kunnen oppakken. Dit is de reden dat er – na de nodige versoepelingen van de coronaregels – eerst drie weken voorbereiding volgt, zodat iedereen getraind aan de Liemers Corona Cup kan beginnen. Maar nog even geduld…

Voor de voorpret is via deze link het wedstrijdprogramma te bekijken. De data worden ingevuld zo gauw bekend is wanneer de Liemers Corona Cup van start kan. Als dit nog een tijdje op zich laat wachten, zal er een aangepast programma worden gemaakt om alle clubs dit seizoen toch nog te laten voetballen.

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta