De afgelopen jaren hebben Aerofitt en DVC’26 gezamenlijk het speedsoccer in de Jan Welling-hal mogelijk gemaakt; veel groepen binnen en buiten DVC’26 maken sindsdien regelmatig gebruik van het speedsoccerveld. Recent is de overeenkomst met Aerofitt opnieuw besproken en zijn ervaringen van afgelopen jaren geëvalueerd.

Aanleiding

De huurprijs, de kosten van de hal en van het beheer zijn opnieuw bekeken. Hieruit kwam naar voren dat de prijs voor gebruik in de commerciële uren (zichtbaar in het reserveringssysteem) met ingang van 1 november a.s. moet worden aangepast om ook in de toekomst speedsoccer te kunnen blijven faciliteren bij DVC’26.

Nieuwe situatie

Voor 1 uur speedsoccer zal vanaf 1 november 2018 € 55,00 worden gerekend. Dit is inclusief BTW. Kleedruimte, bal en hesjes zijn in de hal aanwezig.

Wijze van betalen

Betalingen dienen vooraf online plaats te vinden. Contante betaling ter plaatse is niet standaard mogelijk; hiervoor kan een toeslag in rekening worden gebracht.

Overgangstermijn

Voor reserveringen die vóór 1 november 2018 worden gedaan, wordt nog het oude tarief gerekend, indien men bij het eerste online betalingsverzoek direct afrekent en de reservering daarmee definitief maakt.

Voordeelreservering

Indien men 10 boekingen tegelijk doet en direct alle 10 uren afrekent, wordt € 50,00 per uur gerekend, ook na 1 november. Dus 10% korting t.o.v. het nieuwe tarief.

DVC’26-teams

Jeugdteams van DVC’26 kunnen ook dit seizoen in overleg met halbeheer 1 uur gebruikmaken van speedsoccer op kosten van de vereniging.

Afwijkend gebruik

Buiten de commerciële uren en buiten de vakanties is gebruik mogelijk in overleg tegen aangepast tarief. Voor vakantieperioden gelden voor verhuur overdag aparte uren.

Noodzakelijk alternatief

Aan een noodzakelijke uitwijk naar speedsoccer i.v.m. wedstrijden op een trainingsavond zijn geen kosten verbonden voor het betreffende team; dit vindt echter alleen plaats op initiatief van DVC’26 en dit geldt voor alle afdelingen (pupillen, junioren en senioren). Teams kunnen dit dus niet zelfstandig zonder overleg bepalen.

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta