Een paar jaar geleden is de oude Activiteitencommissie gestopt en wordt er eigenlijk niet veel meer georganiseerd naast het voetbal, de Nevelhorstloop, de Nieuwjaarsreceptie, de kermiszondag en het Nevelhorsttoernooi.

De hoogste tijd om daar verandering in aan te brengen, dachten Maureen van Raay en Peter ten Brinke. Zij hebben een aantal mensen benaderd en al heel snel is er een Activiteitencommissie ontstaan waar naast Maureen en Peter ook Eva Horsting, Tijs Reesing, Rens Wigarda, Heidi van der Pennen en Tonnie van Raay plaatsnemen. Een korte brainstormsessie bracht direct al enthousiaste ideeën op tafel, zoals een speurtocht (vossenjacht of dierengeluidenspel) voor de jeugd, een jeugdtoernooi, rood/zwartfeest, een onderling toernooi voor senioren, en meer.

Pubquiz

Door corona is het lastig om op dit moment grote bijeenkomsten te organiseren, maar de pubquiz gaat in ieder geval door en de datum is bekend: vrijdag 5 maart om 20.00 uur. De pubquiz is voor alle leden vanaf 18 jaar.

Overige ideeën

De speurtocht o.i.d. voor de jeugd staat voor maart op de kalender en informatie zal via de ouders-app van de jeugd plaatsvinden, onder voorbehoud van de corona-ontwikkelingen. De overige ideeën komen later dit seizoen aan bod (corona-afhankelijk) en zullen jullie tijdig over geïnformeerd worden. Mocht je zelf nog goede ideeën hebben over te organiserende activiteiten, dan kun je dat bij één van de commissieleden neerleggen.

Diverse provincies geven aan dat er dit jaar voor 1 juni geen grote evenementen georganiseerd mogen worden, maar wij staan samen met Veltins en de Terborgse Wijncentrale in de startblokken om het startschot te geven voor mooie zomermaanden bij DVC’26.

Hou nog even vol, het einde is in zicht!

Maureen, Heidi, Eva, Tijs, Rens, Tonnie en Peter

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta