Afgelopen donderdagavond zijn (op gepaste afstand) de contracten getekend en hebben Veltins en de Terborgse Wijncentrale zich voor de komende vijf jaar aan DVC’26 verbonden, met terugwerkende kracht vanaf 1 juli 2020.

Sinds januari 2020 levert de Terborgse Wijncentrale alle drink- en eetwaar aan de kantine van DVC’26, waarbij de biergerelateerde dranken van Veltins betrokken worden. Ondanks dat zowel DVC’26, maar nog meer de Terborgse Wijncentrale en Veltins ontzettend door de coronacrisis getroffen worden, is het vertrouwen in elkaar alleen maar gegroeid en is deze mooie overeenkomst tot stand gekomen.

De omschakeling naar Veltins is bijzonder goed verlopen; een lekker glas bier in mooie glazen is vaak in de kantine te horen.

Van rechts naar links: Willy Elshof (penningmeester), Rick Groothuis (Veltins), Gerard Beijer (Terborgse Wijncentrale) en Marco Swenne (voorzitter)

 

Nieuwe tenues DVC’26 1

Ons eerste mannenelftal zal vanaf heden in de competitie met de reclame Veltins 0.0% op de borst lopen en Teborgse Wijncentrale op de rug dragen, zoals hieronder afgebeeld:

   

DVC’26 is Rick en Gerard zeer dankbaar voor het vertrouwen dat er door deze sponsoring uitgesproken wordt. De intentie is uitgesproken om na het seizoen 2024/2025 langer met elkaar door te gaan.

               

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta