De sponsorcommissie van DVC’26 heeft de afgelopen weken enkele nieuwe leden mogen verwelkomen. Met Frans Ribourdouille, Ruben Chin en Marco van Vuuren waait er merkbaar een frisse wind. Ook good old Nick Pollmann is weer van de partij. In de komende periode zullen deze nieuwe leden zich aan u voorstellen.

Business Club-nieuws

Vanaf heden zullen wij u elke maand door middel van de nieuwsbrief informeren over de vele ontwikkelingen binnen de vereniging en uiteraard actueel sponsornieuws. Zowel de club, als de businessclub is volop in beweging! Daarnaast gaan wij ons vanaf volgende maand ook actiever bezighouden met de sociale mediakanalen. Hiermee proberen wij het bereik van en voor onze sponsoren te vergroten! Onze LinkedIn-pagina groeit inmiddels snel, mede daardoor worden de nieuwsberichten inmiddels door duizenden bezoekers bekeken. Een mooi voorbeeld, hoe wij als club willen verbinden.

Heeft u zelf bedrijfsinformatie die u wilt delen? Bijvoorbeeld een open dag, jubileum of ander belangrijk nieuws? Mail dit dan naar sponsorcommissie@dvc26.nl.

Jubileumnieuws

Wij feliciteren Gilsing Herenmode met hun 125-jarig bestaan.

Gilsing Herenmode biedt een breed scala aan mannenmode en accessoires, waaronder kostuums, colberts, overhemden, stropdassen, schoenen en meer. De winkel staat bekend om de persoonlijke service en het deskundig advies. Gilsing Herenmode is al jarenlang een trouw lid van de business club van DVC’26.

www.gilsingherenmode.nl

Op de foto: Frans Ribourdouille (DVC’26) en Frank Hageman (Gilsing Herenmode)

Derby

Het 1e herenelftal van DVC’26 kan zich aanstaande zondag opmaken voor een spannende derby tegen DCS. Momenteel wordt er bovenin de competitie hard gestreden om het kampioenschap. Het belooft een zinderende middag te worden! Ook is er een mooie invulling van deze middag met o.a. DJ Henry in het clubgebouw.

Hopelijk komt u in grote getalen onze jongens aanmoedigen!

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta