In september 2018 is er een start gemaakt met ons ‘Rondje’. Deze wandeltraining is geschikt voor iedereen die zonder hulpmiddelen kan wandelen en die daarnaast nog net even iets meer aan beweging wil doen om fitter te worden.

Tijdens een lekkere wandeling in het gebied de Nevelhorst, zijn we op een ontspannen manier bezig met allerlei oefenvormen en spelvormen om onze algehele conditie te verbeteren. Heerlijk genieten van de natuur, lekker in de buitenlucht in het groen en ondertussen oefenen we, waardoor onze kracht, het evenwicht, de lenigheid en de coördinatie worden verbeterd. Ook een stukje hersengymnastiek komt aan bod. Iedereen werkt op haar/zijn eigen niveau, waardoor de concentratie, de conditie en het plezier een rode draad van dit trainingsrondje vormen.

Na de inspanning is het tijd voor ontspanning, onder het genot van een kopje koffie of thee, even lekker bijkletsen. Het is altijd heel belangrijk om de kleding aan te passen aan de weersomstandigheden. Want in principe gaat het altijd door buiten, ook in de winter, tenzij het weer of de omstandigheden het niet toe laten. Dan hebben we als alternatief gelukkig ook nog de Beachhal waar we ons binnen ook heel goed kunnen ‘uitleven’. Ik nodig u uit om gewoon te komen en mee te doen! U mag geheel vrijblijvend een aantal keren meedoen.

Wilt u meer informatie, dan ben ik bereikbaar via de e-mail, secretaris@dvc26.nl . De contributie bedraagt € 12,50 per maand.

Graag tot ziens op donderdagochtend om 9.30 uur op de parkeerplaats van DVC’26.

Henk Boerstal

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta