Afgelopen vrijdag 7 april was er na vier jaar weer het Schoolvoetbaltoernooi voor de basisscholen uit de gemeente Montferland. Circa vijfhonderd kinderen van dertien basisscholen uit de gemeente Montferland streden om de felbegeerde bekers.

In de ochtend was het de beurt aan de kinderen uit groep 5/6. Na een spannende finale trok uiteindelijk De Ontdekking 4 uit Didam aan het langste eind door te winnen van Het Rondeel 3 uit Beek. De sportiviteitsprijs bij groep 5/6 ging naar De Boomgaard 1 uit Braamt.

’s Middags was het de beurt aan de kinderen van groep 7/8. Ook hier was het spannend. In een van de halve finales moest er zelfs een strafschoppenserie aan te pas komen om te bepalen wie naar de finale mocht. Uiteindelijk ging de finale tussen de teams van De Ontdekking 7 en De Ontdekking 8. Na een opkomst alsof het een Champions League finale betrof, was het uiteindelijk De ontdekking 7 die de finale won en met de beker naar huis ging. De sportiviteitsprijs bij groep 7/8 ging naar Het Rondeel 5.

Ondanks de wat sombere weersomstandigheden was het een geslaagd toernooi. Dit kon uiteraard niet plaatsvinden zonder vrijwilligers en sponsoren. Bij deze willen we dan ook alle vrijwilligers bedanken voor hun geweldige inzet.

Daarnaast willen ook Welcom en de sponsoren S-Fin & Myburgh RegioBank, S-Makelaars, ContentXperience, Coop en Gemeente Montferland bedanken voor hun bijdrage.

In bijgaande link nog een mooie sfeerimpressie (gemaakt door Rudie Staring) van het schoolvoetbaltoernooi:


Sportieve groet,
Organisatie Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Montferland 2023

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta