Mijn naam is Tijn van Lanen en ik speel komend seizoen in DVC’26 JO15-5. Ik ben geboren met een hartafwijking en ik ben daar ook al een aantal keer aan geopereerd. In 2021 moet ik zeer waarschijnlijk weer geopereerd worden. Ik voetbal al vele jaren met plezier bij DVC’26 en bijna altijd is alles goed geregeld. Toch zouden wij als team wel eens een keer een compleet nieuwe tenue willen hebben, maar helaas hebben wij in ons team niet echt een ouder als sponsor die dat zou kunnen bekostigen. Om dit toch een keer te realiseren, heeft mijn vader een ambitieus plan (zeker in deze tijd) bedacht. 

We gaan proberen om het bedrag voor een compleet voetbaltenue (ca. 1.150 euro) bij elkaar te krijgen via donaties en giften. Als shirtsponsor komt er dan geen bedrijf op het shirt te staan, maar de naam van Stichting Hartekind. Mocht het plan niet te ambitieus zijn en we halen nog meer geld op dan nodig, dan wordt dat bedrag gedoneerd aan Stichting Hartekind.

Inmiddels zijn Stichting Hartekind en het bestuur/sponsorcommissie van DVC’26 hierover benaderd en ondersteunen ze deze actie van harte. Ook hebben we al een aantal toezeggingen voor donaties ontvangen.

Doneren

Doneren kan als volgt:

1. Vul onderstaand formulier in met jouw contactgegevens.

2. Maak jouw donatie over op bankrekening NL83 RABO 0314 8286 48 t.n.v. DVC’26 onder vermelding van TEAMACTIE JO15 5.

Je mag ook aan mijn vader (Marco van Lanen) een contante donatie geven, dan zorgen wij dat het op de juiste plaats komt. Via social media zullen wij jullie verder op de hoogte houden van de actie. Alvast enorm bedankt voor jullie donaties!

Sportieve groeten,
Tijn van Lanen (speler JO15-5)

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta

Doneren

Ja, ik steun DVC’26 JO15-5 en Stichting Hartekind met:

Donatie JO15-5 Hartekind