Mijn naam is Tijn van Lanen en ik speel komend seizoen in DVC’26 JO15-5. Ik ben geboren met een hartafwijking en ik ben daar ook al een aantal keer aan geopereerd. In 2021 moet ik zeer waarschijnlijk weer geopereerd worden. Ik voetbal al vele jaren met plezier bij DVC’26 en bijna altijd is alles goed geregeld. Toch zouden wij als team wel eens een keer een compleet nieuwe tenue willen hebben, maar helaas hebben wij in ons team niet echt een ouder als sponsor die dat zou kunnen bekostigen. Om dit toch een keer te realiseren, heeft mijn vader een ambitieus plan (zeker in deze tijd) bedacht. 

We gaan proberen om het bedrag voor een compleet voetbaltenue (ca. 1.150 euro) bij elkaar te krijgen via donaties en giften. Als shirtsponsor komt er dan geen bedrijf op het shirt te staan, maar de naam van Stichting Hartekind. Mocht het plan niet te ambitieus zijn en we halen nog meer geld op dan nodig, dan wordt dat bedrag gedoneerd aan Stichting Hartekind.

Inmiddels zijn Stichting Hartekind en het bestuur/sponsorcommissie van DVC’26 hierover benaderd en ondersteunen ze deze actie van harte. Ook hebben we al een aantal toezeggingen voor donaties ontvangen.

Doneren

Doneren kan als volgt:

1. Vul onderstaand formulier in met jouw contactgegevens.

2. Maak jouw donatie over op bankrekening NL83 RABO 0314 8286 48 t.n.v. DVC’26 onder vermelding van TEAMACTIE JO15 5.

Je mag ook aan mijn vader (Marco van Lanen) een contante donatie geven, dan zorgen wij dat het op de juiste plaats komt. Via social media zullen wij jullie verder op de hoogte houden van de actie. Alvast enorm bedankt voor jullie donaties!

Sportieve groeten,
Tijn van Lanen (speler JO15-5)

 

Update 19 juli 2020

Ruim vier weken geleden zijn wij begonnen met een teamactie voor tenues voor JO15-5 en eventueel ook nog een donatie aan Stichting Hartekind. Zoals beloofd bij het begin van deze teamactie, zouden wij jullie op de hoogte houden over de status. Bij deze kunnen we melden dat in onze ogen de actie tot op heden geslaagd is. De nieuwe tenues voor de JO15-5 zijn inmiddels besteld en er zal ook nog een bedrag aan Stichting Hartekind gedoneerd worden. Hoeveel dat precies zal gaan worden, zal bekend worden gemaakt als we onszelf officieel met de nieuwe tenues presenteren.

We zijn blij met de positieve reactie die we hebben mogen ontvangen voor onze actie. Bij deze willen wij dan ook iedereen die een donatie gedaan heeft, hiervoor bedanken. Uiteraard mogen donatie nog steeds. Deze zal dan in zijn geheel ten goede komen aan Stichting Hartekind.

Sportieve groeten van Tijn en Marco van Lanen

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta

Doneren

Ja, ik steun DVC’26 JO15-5 en Stichting Hartekind met:

Donatie JO15-5 Hartekind