De teamactie van JO15-5 is een succes geworden. De voetbaltenues zijn binnen en zullen zaterdag 5 september gepresenteerd worden.

Onderstaande e-mail is gestuurd naar donateurs. Via deze weg willen wij de donateurs die wij niet via e-mail hebben kunnen bereiken (of geen e-mail hebben ontvangen) ook vrijblijvend uitnodigen voor de officiële presentatie. Uiteraard zijn andere belangstellenden ook van harte welkom.

Hallo donateurs,

Zoals bekend zijn wij eind juni begonnen met een teamactie voor ons team DVC’26 JO15-5 om een tenue bij elkaar te krijgen. We mogen wel zeggen dat de actie geslaagd is, mede dankzij jullie donaties.

De tenues zijn inmiddels binnen en we kunnen ook nog een mooie donatie aan Stichting Hartekind doen. Dit alles willen wij presenteren op zaterdag 5 september, voorafgaand aan de bekerwedstrijd DVC’26 JO15-5 – OSC JO15-2. Hiervoor willen we je ook geheel vrijblijvend uitnodigen. Een kop koffie zal klaar staan.

Het programma in het kort is dan:
12:00 uur – Ontvangst belangstellenden
12:15 uur – Presentatie tenues en donatie bedrag
12:30 uur – Warming-up teams (en voor de belangstellenden mogelijkheid voor drinken van een kop koffie)
13:00 uur – Aanvang wedstrijd DVC’26 JO15-5 – OSC JO15-2

Als je belangstelling hebt om te komen, dan horen wij het graag (via e-mail of persoonlijk berichtje), zodat we een indicatie hebben wie er komen. Uiteraard zal een en ander plaatsvinden onder de geldende Corona-regels/protocollen.

Mede namens DVC’26 JO15-5 nogmaals bedankt voor jullie donatie en wie weet tot zaterdag 5 september.

Groeten, Tijn en Marco van Lanen

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta