Na een afwezigheid van twee jaar zal het publiek bij DVC’26 vanaf 30 augustus a.s. weer kunnen genieten van het oude vertrouwde stemgeluid van Dorothé Kuppens. Zij zal bij de bekerwedstrijd DVC’26 – Concordia opnieuw de microfoon ter hand nemen.

Gastvrouw
Op uitnodiging van het Bestuur zal Dorothé dit seizoen als omroepster de opstellingen bekendmaken. Daarnaast treedt zij bij de thuiswedstrijden van het 1e in de Bestuurskamer op als gastvrouw en zal zij de gasten ontvangen en de aanwezigen voorzien van koffie, thee of een ander drankje. Het bestuur is ook blij dat Dorothé weer van de partij is!

Speaker
In het verleden was Dorothé gedurende een aantal jaren bij de thuiswedstrijden van het 1e een vaste waarde op de zondagmiddagen. Ze werd 20 jaar geleden hiertoe uitgedaagd door Jan Lammers, nadat ze had aangegeven wel omroepster op een station te willen zijn: Jan wist wel een plekje… Het begon als een geintje, maar het werd een ‘serieuze’ taak, die ze met veel verve uitvoerde. Technisch werd ze ondersteund door Bertie van Zimmeren, die de geluidsinstallatie bediende. Hij zal deze competitie die taak ook weer op zich gaan nemen.

Dorothé vindt het fijn om weer bij DVC’26 aan de gang te gaan. Ze hoopt er weer de oude bekenden te spreken. Want bij DVC’26 ‘onder de mensen zijn’ levert haar zondags een paar leuke uurtjes op, zegt ze.

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta