In de nacht van woensdag 16 op donderdag 17 juni heeft DVC’26 ongewenst bezoek gehad rond de klok van 00.30 uur. Men heeft de tractor waarmee de kunstgrasvelden worden gesleept meegenomen door deze uit de stalling te halen en via het hekwerk naast de hoofdingang naar de parkeerplaats te duwen.

De borstelmachine was waarschijnlijk te groot om door de opening in het hekwerk te krijgen, of niet interessant genoeg, daar deze van de tractor afgehaald is en achtergelaten is.

Gelukkig heeft DVC’26 een tijdje terug een nieuw camerasysteem laten aanleggen en worden de beelden door ABCO Beveiliging doorgespeeld naar de politie. Er zal naast aangifte van diefstal ook aangifte van vernieling worden gedaan.

Een eerste screenshot is al wel in ons bezit. Deze is niet heel duidelijk, maar de verwachting is dat de opgenomen beelden veel beter zijn en de daders goed in beeld brengen.

Gezien de coronacrisis waarin wij zitten, zijn de inkomsten voor DVC’26 behoorlijk teruggelopen, maar zijn aan de andere kant de kosten wel deels gewoon doorgegaan. Een vereniging als DVC’26 kan niet zonder tractor en zal op zoek moeten naar een nieuwe of goede tweedehandse. De ontvreemde tractor is van het type Kubota BX 2350 D en kost nieuw ruim 17.000 euro. Voor een vereniging die net uit de crisis komt, is dat niet op te brengen.

Mocht iemand de tractor via social media aangeboden zien worden, dan stellen wij het op prijs wanneer dit met het bestuur wordt gedeeld.

Het bestuur

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta