Door het Corona-virus moeten we allemaal zoveel mogelijk binnen blijven. Om in deze tijd toch nog een beetje te kunnen voetballen, geeft de KNVB wekelijks online trainingen. 

Online trainingen voor 3 leeftijdscategorieën

De online trainingen van de KNVB zijn er voor 3 leeftijdscategorieën:

  • Onder 6 t/m Onder 12 jaar
  • Onder 13 t/m Onder 16 jaar
  • Onder 17 t/m Senioren

De oefeningen worden door trainers van de KNVB en andere gasttrainers uitgelegd in duidelijke filmpjes die terug te vinden zijn op een speciale website van de KNVB: www.knvb.nl/voetbalfit

Ook hierbij is het belangrijk om je aan de regels van het RIVM te houden.

De trainingen

Voor de categorie Onder 13 en ouder heeft DVC’26 een eigen thuis-trainingsprogramma ontwikkeld. Graag verwijzen we deze groep door naar dit programma. Klik hier.

Voor de categorie Onder 6 t/m Onder 12 jaar zijn deze online trainingen van de KNVB een aanvulling op en een vervolg van de DVC’26 Thuisvoetbal Challenges. Hieronder vind je de wekelijkse online trainingen van de KNVB voor de categorie Onder 6 t/m Onder 12 jaar.

Training 1

Training 2

 

Aanleveren filmpjes

Neem ook vooral filmpjes op bij het uitvoeren van de oefeningen en stuur deze door naar jouw trainer, zodat hij/zij kan zien hoe goed jij bezig bent met deze oefeningen.

Het verzoek aan de trainers en leiders is om de leukste of beste filmpjes door te sturen naar communicatie@dvc26.nl. Deze komen dan op onze YouTube Playlist DVC’26 Thuisvoetbal Challenge te staan.

Heel veel plezier met het uitvoeren van deze oefeningen!

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta