De jeugd van DVC’26 mag weer voetballen! Vanaf woensdag 29 april kan Sportpark De Nevelhorst weer open voor jeugdtrainingen. Dat is goed nieuws, maar vraagt van ons allemaal nogal wat organisatie.

Zoals bekend, gelden er verschillende maatregelen vanuit de rijksoverheid en het RIVM. Tevens heeft de KNVB in samenwerking met NOC*NSF protocollen voor alle sportverenigingen opgesteld. Met de gemeente Montferland onderhouden we bovendien nauw contact. De gemeente juicht de herstart van harte toe, maar geeft ook aan nauwlettend toe te zien op het naleven van de regels.

De afgelopen dagen hebben bestuur en TC overlegd over hoe we bij DVC’26 zo veilig mogelijk kunnen voetballen. We hebben verschillende maatregelen genomen. Deze lees je in deze flyer.

Wanneer start jouw team weer?

Omdat we – zowel op het veld als om het sportpark – meer ruimte moeten creëren tussen teams, trainers en spelers, zullen we het bestaande trainingsschema hanteren (in blokken van een uur, met een wisseltijd van 15 minuten), maar waar nodig iets aanpassen. Van jouw trainer krijg je te horen welke trainingstijd(en) voor jouw team geldt.

Zaterdag en zondag trainen

We bieden ook de mogelijkheid aan om op zaterdag en zondag te trainen. Aanvragen hiervoor kunnen door trainers en leiders gedaan worden via deze webpagina.

#iedereenmagmeedoen

Het kabinet en ook de gemeente Montferland hebben verenigingen verzocht ook niet-leden toe te laten op de club. Hier geven we graag gehoor aan, ook omdat het een mooie manier is om kinderen kennis te laten maken met de club.

Ilona Willemsen is de komende maanden het aanspreekpunt voor ouders en kinderen die geen lid zijn en wel willen meedoen. Zij is te bereiken via secretaris@dvc26.nl. Tot aan de zomervakantie mogen niet-leden kosteloos meetrainen. Aanmelden hiervoor kan via deze webpagina.

Corona-coördinator

DVC’26 heeft als Corona-coördinator/contactpersoon Marco Swenne aangesteld. Voor vragen kun je Marco bereiken via tel. 06-26246934 of e-mail voorzitter@dvc26.nl.

Tot slot

Omdat dit voor iedereen een nieuwe situatie is, zal niet alles meteen goed gaan. Er zullen ook vragen en onduidelijkheden zijn. Blijf positief, help elkaar en stel je vragen. We zullen dit met elkaar als vereniging moeten doen. Een kans bij uitstek om te laten zien dat we een sterke vereniging zijn!

Sportieve groet,
Bestuur en TC DVC’26

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta