Het bestuur van DVC’26 is al een tijdje bezig om het rendement van de sporthal te verhogen. Het Graafschap College maakt op de donderdagen gebruik van de hal en ook muziekvereniging De Club is op woensdagavond aanwezig in de hal voor hun repetities.

Vorig jaar heeft het bestuur van DVC’26 een gesprek gehad met AeroFitt over het behoud van het speedsoccerveld; dit veld wordt te glad en moet helaas vervangen worden. Vanwege Corona is AeroFitt niet in staat om een bijdrage te leveren om het veld te vernieuwen en daarom hebben we onze samenwerking rondom het speedsoccerveld beëindigd.

Samen met het Graafschap College zijn we op zoek gegaan naar een invulling voor de hal. Daar zijn verschillende voorstellen uit gekomen. Gezien de lastige tijd waarin we ons bevinden, en omdat we erg blij zijn met onze leden die ons zo trouw zijn gebleven, hebben we gemeend om een bijna kosteloze invulling voor de hal te vinden. We zijn in gesprek gegaan met één van onze sponsoren en hebben het idee bedacht om de hal in te richten als Beach Sporthal. We willen over een oppervlakte van 20 x 25 meter ongeveer 30 cm zand aanbrengen. De oude boarding van de speedsoccer gebruiken we om deze van wand tot wand te plaatsen en zo een afgeschermde deel te creëren. Daardoor kunnen er meerdere beachvolleybalvelden ontstaan. We willen ons hiermee richten op Beachvoetbal, beachvolleybal, Beachtennis, Beachvoetvolley en Beachhandbal. Het idee is om kleine competities te laten ontstaan en meer verschillende sporters naar ons mooie sportpark te trekken om te genieten van onze veelzijdige ‘Urban Sporthal de Nevelhorst‘.

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta