DVC’26 Vrouwen 1 was 2 weken op rij vrij van competitieverplichtingen. Om in het wedstrijdritme te blijven werd donderdagavond 4 april geoefend tegen Achilles uit Groesbeek. De wedstrijd trok veel publiek. Achilles, de torenhoge favoriet, scoorde al na 5 minuten. Maar in plaats van berusting stroopten de vrouwen van DVC’26 Vr1 de mouwen op met als resultaat een heerlijke wedstrijd.

Alles zat er in: werklust, teamspirit, tempo en prima combinatievoetbal van beide teams. Geheel tegen de verwachtingen in zorgde de Didamse formatie met enige regelmaat voor onrust voor de goal van de tegenstander. Aan Didamse zijde zagen we een sterk keepende goalie, die een bijna perfecte wedstrijd keepte.
Naarmate de wedstrijd vorderde kreeg DVC’26 Vr1 meer grip op de wedstrijd, wat uiteindelijk 5 minuten voor het einde resulteerde in de verdiende 1-1, wat tevens de eindstand betekende.

Al met al was het een mooie voetbalavond. In het bijzonder voor DVC’26 Vr1, het publiek en de trotse begeleiding. Een geweldige teamprestatie van de vrouwen. Bijzonder was tevens het optreden van de gezusters Derksen. Pas 15 jaren jong! Ze voetbalden, alsof zij al jaren in de top meedraaien.

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta