Vrouwen 1 is heel enthousiast en blij dat Albert en Han seizoen 2021-2022 blijven. “We kijken er naar uit om hopelijk een heel seizoen met z’n allen te draaien”, zegt Lidwien Schellekens. “We zijn aan het begin van dit seizoen goed begonnen. Het was jammer dat we het door corona niet af hebben kunnen maken. Daarom des te leuker dat we volgend seizoen met onze huidige trainers het weer kunnen oppakken.”

Teamsfeer

“Albert en Han hebben allebei een goede visie en geven ons nieuwe inzichten in het voetbal. Ze zijn altijd positief en willen het beste uit iedere speelster krijgen. De sfeer op het veld is altijd goed en daarbuiten heel gezellig. De trainers staan op één lijn met het team en staan altijd open voor feedback. Er is steeds een goede samenwerking geweest. Ondanks corona zetten ze zich nog steeds in voor DVC’26. Albert en Han zijn erg betrokken bij het team en blijven ook gezellig in de kantine hangen voor een drankje. We beseffen op dit moment dat voor ons niet alleen het samen voetballen belangrijk was, maar juist ook de sociale contacten, zoals op de donderdagen nog even naar de kantine bij Sjaak en zijn team, waar altijd weer een drankje voor ons klaar stond. Dit missen we nu heel erg.”

Ontwikkeling

“Dankzij deze trainers hebben we verschillende voetbalprincipes erbij geleerd. We zijn meer als een team gaan voetballen en op een andere wijze gaan spelen. De voorbereiding op de wedstrijd heeft een andere vorm gekregen. Deze sluit meer aan op ons niveau. Individueel heeft iedereen zich ook op conditioneel, tactisch, technisch gebied positief ontwikkeld.”

Komend seizoen

“We hopen dat we aankomend seizoen alles weer kunnen oppakken en dat de sfeer in het team weer hetzelfde is als voor de corona.”

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta