Na weken van intensieve gesprekken, mogen wij met trots melden dat Hendriks Coffee zich voor 7 jaar aan DVC’26 zal binden. Zij zullen alle koffievoorzieningen vernieuwen en zij zullen ook de bijbehorende producten gaan leveren. Ook zal Hendriks Coffee het ‘Walking Football’ gaan voorzien van nieuwe wedstrijdshirts.

“Wij vinden het prachtig dat wij ons aan de club DVC’26 mogen verbinden. Hiermee steunen wij een grote regionale club met een groot maatschappelijk belang. Natuurlijk is het voor ons ook een mooie manier om bedrijven kennis te laten met Hendriks Cofffee”, aldus Thijs van Dulmen.

Nick Pollmann van de sponsorcommissie is trots op de nieuwe sponsor. “Wij gaan met de nieuwe sponsor Hendriks Coffee verder waarmee wij het afgelopen seizoen zijn geëindigd. Wij willen naast voetbal ook de bedrijven een extra platform bieden om te netwerken en om zich als bedrijf te kunnen profileren.”

Onder genot van een lekker bakje koffie hebben Erik Hendriks en Nick Pollmann afgelopen zaterdag de handtekeningen onder het contract gezet.

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta