Van 6 tot en met 14 oktober 2018 vindt de ‘Week van de Scheidsrechter’ weer plaats. Tijdens deze week willen we zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechters laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Want zonder de vele duizenden scheidsrechters is het niet mogelijk om alle voetballers ieder weekend van voetbal te laten genieten!

Bij de KNVB zijn duizenden scheidsrechters actief. Zij fluiten jaarlijks 750.000 wedstrijden. En dankzij hen kunnen 1,2 miljoen spelers wekelijks een potje voetballen. Zij verdienen het om in het zonnetje te worden gezet bij hun club. Zo ook bij DVC’26.

Ingmar van IJzendoorn van de Scheidsrechterscommissie bij DVC’26. “Het is de komende twee weekenden ‘Week van de Scheidsrechter’. Bij DVC’26 willen we dat niet ongemerkt voorbij laten gaan. Vandaar dat er zowel 6 en 7 als 13 en 14 oktober voor iedere scheidsrechter en spelbegeleider die fluit een broodje gezond klaarligt bij het wedstrijdsecretariaat. En uiteraard mogen de teams zelf ook op hun eigen manier aandacht geven aan degene met de fluit!”

Vanuit DVC’26: scheidsrechters bedankt!

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta