DVC’26 is met 1.250 leden een grote club. Iedere week gebeurt er van alles. Er wordt getraind. Er wordt gevoetbald. Maar om 1.250 leden te laten trainen en spelen moet er veel worden geregeld.

Weet jij het?

Wie bereiden de trainingen voor? Wie regelt het vervoer naar een uitwedstrijd? Wie zorgt dat de kleedkamers schoon zijn? Wie heeft zaterdagdienst of draait de zondagdienst? Wie onderhouden het sportpark en de parkeerplaatsen? Wie int de contributie? Wie koopt de ballen, hoekvlaggen? Wie lijnt de velden? Wie roept de wedstrijd om? Wie draaien bardienst? Wie regelen de wedstrijdzaken voor pupillen, junioren en senioren? Wie regelt de scheidsrechters? – Welke vrijwilligers ken jij?

Vele handen…

Om een vereniging goed te laten draaien, zijn er veel mensen nodig om alles te regelen. Bij DVC’26 zijn, naast het bestuur, zo’n 12 commissies actief. Daarin zetten tientallen vrijwilligers zich in voor de club. En… er zijn meer mensen nodig! Op de Algemene Ledenvergadering op 22 oktober aanstaande zal het bestuur hier verder op in gaan.

Bedenk alvast hoe jij je binnen DVC’26 wilt inzetten!

Wil je meedoen als vrijwilliger bij DVC’26? Neem dan een kijkje op deze pagina.

clubshop_cta
speedsoccer_cta
app_cta